TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi 48. Dönem Olağan Genel Kurul Süreci Tamamlandı

Yazar- MO İstanbul 4 Şubat 2024 Pazar

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, 03-04 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirdiği genel kurul süreciyle, 2024-2026 yılları arasında görev yapacak 48. Dönem Yönetim Kurulu’nu seçti.

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi seçimlerine Çağdaş Demokrat Toplumcu Mimarlar Grubu tek aday listesi olarak katıldı.

03 Şubat 2024 Cumartesi günü TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Karaköy Binası’nda gerçekleştirilen 48. Dönem Olağan Genel Kurulu’nda 47. Dönem Yönetim Kurulu çalışmalarına ilişkin görüşler dile getirildi, öneri ve talepler sunuldu.

Fotoğraf Galerisi

04 Şubat Pazar günü saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yapılan oy verme işlemi sonucunda seçime “Toplum hizmetinde mimarlık” ilkesi ile katılan ve ülkemizin doğal, tarihi, sosyal ve kültürel değerlerini ve mimarlık kültürünü toplumun gündemine taşımayı, kentsel sorunlara karşı mimarlık ve kent dayanışma ortamlarını desteklemeyi, kent dayanışma ortamlarının kurumsallaşmasına ve yaygınlaşmasına destek vermeyi ve mimarlığın toplumcu, ilerici, aydınlık, yaratıcı yüzünü hayata taşıyabilmeyi hedefleyen bir program çerçevesinde seçimlere katılan “Çağdaş Demokrat Toplumcu Mimarlar” resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazandı.

Seçilen TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi 48. Dönem Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri;

Alper Ünlü, Erol Türkmen, Ahmet Erkan, F. Gökhan Tanrıöver, Handan Dülger Türkoğlu, Koray Güler, Hüseyin Hüsnü Kargın, Aynur Savaş Uluğtuğ, Emine Coşkun, Muhlis Koray Atay, Almira Yılmaz.

Diğer organlara seçilen üyeler ise;

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:

Kemal Şenel, Mehmet Ocakçı, Burcu Selcen Çoşkun, Derya Yorgancıoğlu, Özden Kaya, Ozan Öztepe, Eylem Deniz Yıldırım, M. Gültekin Ganioğlu, B. Cansu Toprak Erduvan, Elif Karçık, Şirin Bayram Şener.

Soruşturma Uzlaştırma Kurulu Asıl Üyeleri:

Huriye Savat, Hüseyin Kara, Emine Hayal Uçar, Erhan Kırca, Ala Fıtnat Eylül.

Soruşturma Uzlaştırma Kurulu Yedek Üyeleri:

Alaeddin Uğur Tarhan, Güner Gürlü, Bilal İlhan, Atilla Günorta, Tülin Barutçular.

Denetleme Kurulu Asıl Üyeleri:

Süleyman Birdal, İlhami Kurt, Pınar Gökçen, Zozan Beştaş, Sabri Tolga Gürer.

Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri:

Abdi Serhan Şakar, Yunus Emre Üçyaşar, Zeliha Deniz Tekgüvercin, Doğan Sancak, Ergun Türkmen.

Yeni seçilen TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi 48. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri mazbatayı aldıktan sonra yapacakları ilk toplantıda görev dağılımını gerçekleştirecektir.

Bu süreçte katkı ve destek veren tüm meslektaşlarımıza ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

TMMOB Mimarlar Odası
İstanbul Büyükkent Şubesi